Heal the world ❤️

Make it a better place for you and for me
van totaal € 500 (0%)

There are ways to get there
If you care enough for the living
Make a little space
Make a better place

Dit nummer van Michael Jackson inspireert ons en zet ons er keer op keer bij stil dat hoe wij leven niet voor iedereen vanzelfsprekend of normaal is. Wij hebben iedere dag voldoende eten en drinken terwijl er zat mensen op aarde zijn die met honger moeten gaan slapen en zelfs sterven aan voedsel- of watertekort. Hierom willen wij ons inzetten voor deze wereld, in de hoop dit een iets mooiere plek te maken. 24 uur lang leven wij alleen van water en thee.
Voel je vrij en doe met ons - Eline & Daisy - mee. Join ons team en maak samen met ons een mooiere plaats van deze wereld.

- - -
We could really get there
If you cared enough for the living
Make a little space
To make a better place
Heal the world
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race
There are people dying
If you care enough for the living
Make a better place for you and for me

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.