Xperiencetour


Ben je benieuwd hoe het is om te leven in afrika? Daar kan je samen met je klasgenoten of jeugdgroep achter komen! Naast de 24-uurs actie kan jouw school of jeugdgroep zich aanmelden voor de Zip your Lip Xperiencetour. Door middel van je zintuigen neemt Zip your Lip jou voor even mee naar Afrika. Hoe gaaf is dat?!

In de afgelopen jaren zijn onze Youth Ambassadors in verschillende Afrikaanse landen langs geweest en hebben daar veel bijzondere dingen meegemaakt. Tijdens de Xperiencetour vertellen zij hun verhaal en laten filmpjes en foto's zien. Je maakt tijdens de tour kennis met de gevolgen van honger. Het is een ontzettend leuke manier om alles te weten te komen over hoe het leven is in Afrika en je voor te bereiden op de Zip your Lip actiedag!

Kom in actie!

Hoe? Simpel! Jouw school of jeugdgroep boekt de Xperiencetour en wij doen de rest. Ben je enthousiast en wil je dat het Zip-team langs komt? Stuur dan een mailtje naar zipyourlip@worldvision.nl en geef je school of groep nu op! Wil je meer weten? Dan kan je ons altijd bellen of mailen. We komen dolgraag bij jou langs!