Xperiencetour

Heb je al een actiedag gepland? Laat je inspireren met onze Xperiencetour! Deze kunnen we een aantal weken voor de actiedag organiseren op jouw school of jeugdgroep. Onze gastlesdocent neemt je op een interactieve manier mee naar een ander leven. Hoe gaaf is dat?!

Wat is een Xperiencetour?

Om jongeren enthousiast te maken voor de actie kunnen wij (gratis) langs komen voor een Xperiencetour. Deze tour kan op meerdere manieren worden vormgegeven.

Tijdens deze tour neemt een gastlesdocent/spreker de jongeren op interactieve wijze mee naar een wereld waar leeftijdsgenoten op een hele andere manier leven. Dit doen we door middel van verhalen uit onze projecten, filmpjes en opdrachten. Ook leggen we uit hoe de actie werkt, hoe de jongeren zich kunnen aanmelden en hoe je goed sponsors kan werven. De tour kan naar wens variëren van 30 tot 75 minuten en wordt meestal 2-3 weken voor de actiedag gepland.

Naast deze gastles kunnen we ook met een stands staan in de pauze/tijdens een jeugdavond. Bij de stand kunnen we jongeren helpen met aanmelden en is er ruimte voor vragen, promoten we de actie en helpen wij met het aanmaken van hun eigen actiepagina. Op deze persoonlijke actiepagina kunnen zij vertellen wat zij belangrijk vinden aan Zip your Lip en kunnen mensen hen sponsoren.

Xperiencetour op school

Wat we veel zien is dat meerdere klassen samen de Xperiencetour volgen in bijvoorbeeld een aula. Afhankelijk van het aantal leerlingen kunnen er meerdere rondes plaatsvinden. Is dat niet mogelijk? Vraag ons naar de Xperiencetour-materialen zodat jullie zelf de klassen kunnen enthousiasmeren.

Aanmelden

Hebben jullie al een datum voor jullie Zip your Lip-actiedag staan? Meld jullie school of jeugdgroep dan meteen aan en boek de Xperiencetour. Wij doen de rest!

Aanmelden Zip your Lip


PS. Er kan alleen een Xperiencetour worden geregeld als er ook een actiedag is gepland.