#unzipyourlip

Met ‘Unzip your Lip’ willen we mensen die lijden onder de coronacrisis laten weten dat we aan ze denken. Dat kan je doen door een TikTok-video te maken en anderen uit te nodigen. Ook willen we helpen door zeep en schoolpakketten uit te delen aan kwetsbare kinderen. Daarom vragen we jouw hulp. Zo kunnen we samen kinderen wereldwijd beschermen tegen corona.

‘Unzip your Lip’ is een positieve Lip Sync-actie op TikTok,

waarmee Nederlandse jongeren mensen die het moeilijk hebben een hart onder de riem steken. We willen mensen wereldwijd laten weten dat we aan ze denken, dat we ze niet in de steek laten. En daar past eigenlijk maar één echte internetklassieker bij: ‘Never Gonna Give You Up’ van Rick Astley: 

‘Never gonna give you up
Never gonna let you down
Never gonna run around and desert you
Never gonna make you cry
Never gonna say goodbye
Never gonna tell a lie and hurt you’

 
Open deze link met je telefoon of scan de TikTokcode:

Waarom Unzip your Lip?

Normaal gesproken is dit dé periode dat honderden jongeren meedoen met Zip your Lip. Door 24 uur niet te eten voeren zij actie voor ondervoede kinderen in een ontwikkelingsland. Alle geplande Zip your Lip-acties zijn helaas geannuleerd door corona. Toch willen we iets doen, juist nu zoveel kinderen wereldwijd lijden onder de coronacrisis. We willen ze een hart onder de riem te steken. Unzip your Lip and lipsync!

Downloads

Voorbeeld brief voor docenten/jeugdleiders (Word) Download
Voorbeeld brief voor docenten/jeugdleiders (pdf) Download
Logo Unzip your Lip Download
TikTok (qr) code voor #unzipyourlip Download
TikTok (qr) code voor 'Never gonna give you up' Download