...jongerenactie van World Vision

Zip your Lip is dé jongerenactie van World Vision, die we al meer dan 25 jaar organiseren op meer dan 100 scholen en groepen in Nederland. De ontwikkelingshulporganisatie World Vision is door het hele land zichtbaar en wordt versterkt door een enthousiast team van ambassadeurs die onder andere te zien zijn bij concerten, jaarmarkten, en promotieacties.

 

Ons doel!

Kinderen in armoede verdienen een leven dat helemaal tot bloei komt. Dat samen waarmaken is een van de mooiste dingen die je kunt doen. World Vision luistert naar kinderen en pakt de oorzaken van armoede en onrecht aan. Help een kind en zijn omgeving. Geloof in verandering. Echt, je zult zien dat het werkt!

 

Samenwerken

World Vision wil dat kinderen in ontwikkelingslanden gezond zijn en onderwijs krijgen. We willen dat kinderen opgroeien in een veilige leefomgeving waar ze liefde ervaren en doorgeven. Samen met de familie en de omgeving werken we aan vooruitgang die doorgaat als World Vision weg is.

 

We geloven in verandering

World Vision werkt in bijna 100 landen in nauwe samenwerking met de lokale en internationale organisaties. Jaarlijks bereiken we miljoenen mensen met noodhulp en duurzame ontwikkeling. We helpen kinderen, hun familie en de omgeving zonder onderscheid te maken naar geloof, ras of politieke overtuiging.