Sponsoracties scholen | Zip your Lip

Met de sponsoracties van Zip Your Lip helpen we kinderen die elke dag met honger naar school gaan. Met het geld dat met de schoolacties wordt opgehaald, willen we 18.000 kinderen helpen. Zij zijn zwaar ondervoed en gaan altijd met honger naar bed. Door deze ondervoeding kunnen de kinderen onder andere een groeiachterstand oplopen.

Wat gebeurt er met de opbrengst van een sponsoractie?

Met elke €21,- die er wordt binnengehaald via een sponsoractie op school kunnen wij een gezin één week te eten geven. Met de opbrengsten van de sponsoracties delen we voedselpakketten uit en delen we zadenpakketten uit aan de families. Op die manier hebben de families in de toekomst een goede oogst. Bovendien leren we de ouders van de kinderen hoe ze ondanks de droogte toch gezond voedsel kunnen verbouwen.

Organiseer een sponsoractie op school

Wil jij je aanmelden voor onze leuke Zip Your Lip sponsor schoolactie, maar staat jouw school of jeugdgroep nog niet tussen de verschillende acties? Stuur dan een mail naar zipyourlip@worldvision.nl. Wij zorgen er dan voor dat jouw school wordt toegevoegd.

Wil je graag meer weten over het organiseren van een sponsoractie op school? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Je kunt een mailtje sturen naar zipyourlip@worldvision.nl of bellen naar 033 – 464 3444.