Zip My Lip !!!!!

Okke Nip

Opgehaald

345
689% bereikt van mijn streefbedrag € 50
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Via school doe ik mee aan de actie Zip Your Lip. Ik blijf 24 uur op school en eet dan helemaal niets. Want dit is hoe veel kinderen in Afrika iedere dag leven, ze gaan ELKE DAG met honger naar bed en zijn ondervoed. Met deze actie willen we de Zip Your Lip actie steunen en geld ophalen. Met iedere 45€ kan er een kind in Angola, Lesotho of Zimbabwe geholpen worden. Er wordenvoedselpakketten uitgedeeld, ouders wordt geleerd hoe ze in droge tijden toch voedsel kunnen verbouwen en ze krijgen zaden pakketten.

In totaal wil Zip Your Lip 10.000 kinderen helpen, ik vind dat een mooi plan en doe graag aan de actie mee ! Wil je me sponseren ? Alvast bedankt ! Groetjes, Okke

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.