Normal ae308d4ce0848c9c3aa1e38bd83e58172abd2f84

Omdat echte honger geen keuze is!

Jacqueline Niezink

Opgehaald

1.645
131% bereikt van mijn streefbedrag € 1.250
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren

Omdat honger niet kán in de welvarende wereld waar wij dagelijks zwemmen in een veelheid van keuzes. Drop of chocola. Cappucino, Frappucino, Irish coffee of dubbele espresso. Of toch een verse jus. Of...

Het laatste beetje maïspap aan je broertje geven, omdat hij al zo lang huilt van de honger, maar nog te klein is om te begrijpen waarom hij nu al 1,5 dag niets te eten meer krijgt.

Wees eerlijk: een beschamend contrast in keuzes toch? Juist, en dus ga ik er voor!

Sponsor mij. 't Kost jou hooguit een paar dagen je cappucino op 't station. 't Levert mij de motivatie (en de euro's) om mijn actie zinvol te maken! En het allerbelangrijkst: de kids in o.a. Zimbabwe de kans om te overleven!!

Dikke zoen voor je bijdrage.
Jacqueline

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.