Normal 71ad43b000850623998f0ef2a97749033ac0052b

Annette

Annette Cox

Opgehaald

63
62% bereikt van mijn streefbedrag € 100
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Hallo allemaal,

9 op 10 juni organiseert het Jop JongerenPlatform weer ZipYourLip! Ik doe mee als leiding. Dit houdt in dat we 24 uur niet gaan eten en daarmee geld op willen halen voor ondervoedingsprojecten in onder andere Zimbabwe, Zuid-Soedan en Ethiopië. Het wordt wereldwijd georganiseerd door de non-profitorganisatie Worldvision.

Hiervoor zoek ik mensen die mij, of één van de andere jongeren van JOP Hoofddorp willen sponsoren!

Sponsoren kan op verschillende manieren:

1. Ik zal (net als de rest van de groep jongeren die meedoen) een account hebben op de website van Worldvision. Daar kan ik gesponsord worden.

2. Je kunt ook zaterdagmiddag 10 juni naar Het Brandpunt (Hoofdweg 768, Hoofddorp) komen om mij en andere jongeren aan te moedigen, te sponsoren, je auto te laten wassen of bijv. koffie&gebak te komen halen. U KUNT NIET BIJ ONS PINNEN!

3. U kunt ook contant geld geven, dan doe ik dat in de grote pot.

Alvast bedankt!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.