Maak kans op een optreden van Sterre Koning!

 Wil jij honger in de wereld stoppen en kinderen een gezonde toekomst geven? Doe dan mee met onze sponsoractie Zip your Lip en vecht mee tegen honger! Als je je voor 1 november aanmeldt, maak je kans op een tof optreden van Sterre Koning!

Sterre Koning is bekend van o.a. het Junior Songfestival, The Voice Kids en The Passion. Ze is nu fulltime zangeres en komt graag op de actiedag langs om een gaaf optreden te geven. Daarbij zit ook een meet & greet! Hoe maak je kans? Heel makkelijk! Meld je voor 1 november aan voor Zip your Lip! In november maken we via onze sociale media bekend wie gewonnen heeft. Ook zal onze coördinator, Evie, de winnende school bellen!

 

 

Waarom Zip your Lip?

Maar liefst 1 op de 8 mensen gaat elke dag met honger naar bed. Dat vinden wij niet kunnen en daarom willen we samen honger verslaan door 24 uur niet te eten. We enthousiasmeren jongeren op middelbare scholen al meer dan 25 jaar om een stapje extra te zetten: één dag je eten laten staan en geld ophalen voor leeftijdsgenoten die écht geen eten hebben. Samen verslaan we honger, doe jij mee?

Wil jij samen met jouw school, kerk of team (online) in actie komen? Of wil je eenmalig een donatie doen? Dat kan! Kom in actie, doe mee en doneer, want samen kunnen wij honger stoppen!

 

 

Lees meer Lees minder