Actie Dag GSR Rotterdam

08 december 2022 16:55

Op 6 december 2022 vond de Zip your Lip actiedag plaats op GSR Rotterdam. Het organisatieteam van GSR bestaande uit 15 leerlingen heeft een fantastische dag georganiseerd met in het middagprogramma activiteiten als lasergamen, bingo, een gameroom, sport en film kijken. Ook in de avond was er genoeg te beleven!

Wij als Zip your Lip team waren ook aanwezig bij een deel van deze dag. Zip Your Lip gaat niet alleen om het werven van fondsen maar draait ook om bewustwording en (wereld)burgerschap. Aan het begin van de dag mochten wij tijdens onze Xperience tour, wat een onderdeel is van deze bewustwordingscamagne, leerlingen meenemen in de reden van het bestaan van Zip Your Lip. Door middel van interactie en diepgaande onderwerpen hebben is dit bij leerlingen onder de aandacht gebracht. In de middag hebben wij met een stand op de school gestaan voor vragen. Daarnaast hebben we veel mooie foto’s kunnen maken en is het team bezig geweest met het interviewen van deelnemers. Deze zullen binnenkort op social media te vinden zijn!

Door hun geweldige inzet en organisatie hebben in totaal 330 leerlingen van GSR Rotterdam samen meer dan €27.000 opgehaald! Deze geweldige opbrengst zal gaan naar projecten in Angola, Zuid-Sudan en Zimbabwe waar veel kinderen zwaar onder de armoedegrens opgroeien vanwege de effecten van COVID, conflict en klimaatverandering. Wat een impact kan een school maken!