PerspectieF

Opgehaald

0
0% bereikt van het totaalbedrag € 1.000

Nog te gaan:

Kinderen over de hele wereld worden momenteel zwaar getroffen door de verwoestende gevolgen van conflicten, de nasleep van de COVID-19-pandemie en de steeds dringender wordende klimaatcrisis.

Als PerspectieF doen we mee met de landelijke studentenactiedag van World Vision om ons op die manier in te zetten voor kinderen in hongercrisis vanwege fragiele situaties, conflict en extreme armoede. In het licht van de Europese verkiezingen en het huidige Nederlandse politieke klimaat vinden we het belangrijk een stand te maken voor de noodzaak van ontwikkelingssamenwerking.

Met ZIP's landelijke studentenactiedag op 29 mei, vast je 24 uur lang van 17:00 uur tot 17:00 uur de volgende dag. Daag jezelf uit en laat je sponsoren door je vrienden, familie en gemeenschap! Door op "ik doe mee" te klikken krijg je een persoonlijke actiepagina waarmee je geld kan ophalen voor voedselzekerheidsprojecten in Angola, Zuid-Sudan en Zimbabwe.

Op de avond van 29 mei zal World Vision, in samenwerking met PerspectieF en het CDJA, een prikkelend debat organiseren op de Theologische Universiteit Utrecht. Dit debat brengt jongeren uit ontwikkelingslanden, beleidsmakers en studenten die deelnemen aan de actiedag samen.