Protestantse Gemeente Nieuwerkerk haalt € 2.027,- euro op

13 maart 2017 10:57

Afgelopen zaterdag voerde de Protestantse Gemeente Nieuwerkerk actie tegen honger. Met twaalf jongeren haalden ze het hoge bedrag op van € 2.027 euro. Bedankt toppers!

Eén van die toppers die wij even in het zonnetje moeten zetten, is toch wel Ruben. Met in totaal een bedrag van € 670,- euro heeft hij het meeste geld opgehaald van de tieners die hebben meegedaan van de Protestantse Gemeente Nieuwerkerk. Hiermee kunnen wij heel veel kinderen redden van de honger, bedankt!

"Samen met mijn moeder hebben we veel mensen benaderd met name via internet. Familie uit het buitenland heeft veel mee gesponsord!"

Op dit moment lijden 20 miljoen mensen honger. Als we hen niet helpen, gaan ze dood!
Ze hebben nu hulp nodig. Als ze weer voor zichzelf kunnen zorgen, kunnen ze zichzelf beter organiseren en – misschien met meer en andere hulp – hun land op een betere manier organiseren. Zodat er plannen worden gemaakt om toekomstige hongersnoden te voorkomen. Voordat ze dit kunnen doen, hebben ze nu eten nodig.

Dit was waarom Ruben meedeed aan Zip your Lip, om die 20 miljoen mensen die wakker liggen van de honger eten te kunnen geven. 

Ruben en andere tieners van de Protestantse Gemeente Nieuwerkerk, jullie hebben een geweldige prestatie geleverd. Dank jullie wel!