De Huis van Belle meiden strijden tegen honger

13 maart 2017 10:41

Afgelopen zaterdag was het weer één groot feest. Honderden tienermeiden kwamen naar de Christelijke Hogeschool Ede om daar te vieren dat Huis van Belle vijf jaar bestaat. De online blog voor meiden van tien tot en met zestien jaar startte twee jaar geleden en is uitgegroeid tot de grootste christelijke blog voor tienermeiden. Afgelopen zaterdag was de Huis van Belle-dag en Zip was erbij!

Met een stand stonden we bij de ingang om de meiden aan te sporen mee te doen met Zip your Lip en met VR-brillen konden ze zelf een kijkje nemen in het leven van een kind in Afrika. Dit vonden ze erg spannend, maar super leuk om te doen. We stonden niet alleen met stands, we mochten ook een workshop geven. Een zangworkshop wel te verstaan. En eerlijk is eerlijk; dit was best spannend, maar we hebben het gedaan. De meiden vonden het super leuk! Met elkaar hebben we het lied 'What makes you beautiful' van One Direction gezongen. Dit lied heeft als belangrijke boodschap dat je mooi bent zoals je bent. De boodschap die World Vision ook heeft voor ieder kind. Laat ieder kind tot bloei komen.

Uiteindelijk zijn er bijna 20 meiden die met hun vriendinnen strijden tegen honger. Super tof! We hopen dat er nog veel meer aanmeldingen bijkomen. Laat ieder kind tot bloei komen!