De Xperiencetour gaat verder, de reis gaat door.

28 februari 2017 15:40

De Xperiencetour gaat verder het land in. Waar we vorige week nog in Tiel en Klaaswaal waren, waren wij vandaag op bezoek op het Willem de Zwijger College in het altijd mooie Bussum. Op 31 maart 2017 gaan zij vechten tegen honger door te gaan Zippen en daarmee 24 uur niet te eten. 

Vandaag waren er vijf tours op het Willem de Zwijger College. Vijf tours voor brugklassers tot zesdejaars leerlingen. Tijdens deze tour gingen de leerlingen in hun gedachte mee naar Afrika, mee naar Zimbabwe, Angela en Lesotho. Een reis naar het leven van de kinderen daar. Een reis waar zij meer te weten komen over deze landen, over het leven daar en over de armoede. Een heftige reis, maar ook een hele toffe reis. Net zoals een reis naar deze landen zou zijn: heftig en tof tegelijk, was de reis van de Xperiencetour ook heftig, maar enorm tof. Een trip door Afrika door middel van een filmpje, mooie en aangrijpende verhalen, een leuke interactieve quiz en nog meer. Een reis die compleet werd gemaakt door het enthousiasme van alle jongeren. 

Super gaaf dat jullie, de leerlingen van het Willem de Zwijger College, gaan vechten tegen honger! Heel veel succes met jullie actie en geniet ervan!