Start Xperiencetour

06 februari 2017 16:01

Vorige week zijn we dan echt begonnen met de Xperiencetour en wel op het Johannes Fontanus College in Barneveld! We zijn twee dagen in Barneveld geweest, waar we hebben verteld over de Zip your Lip actie dit jaar. Wat gaat het weer een leuk feest worden! Wij hebben er zin in, jullie ook?

Dit jaar gaan we naar onder andere Veenendaal, Alkmaar, Bussum, Middelburg, Creil en Brielle, om te vertellen over deze te gekke actie. En deze week is de Xperiencetour op het CSG Jan Arentsz in Alkmaar. 

We halen dit jaar geld op voor Angola, Lesotho en Zimbabwe. Landen waar door de droogte van afgelopen jaar grote voedseltekorten zijn ontstaan. Met elke € 45,- die jij ophaalt, kunnen wij een kind te eten geven.

Ga jij ons ook weer volgen dit jaar?
We gaan een nieuw jaar in, met nieuwe stagiairs, Melanie en Malissa, én een nieuwe coördinator! Je zult waarschijnlijk nog veel meer oproepjes van ons ontvangen. Kom maar op en doe lekker mee! Zo kunnen we nog meer kinderen noodhulp bieden.

Wil jij ook zo’n te gekke actiedag organiseren voor jouw school of kerk? Waar wacht je nog op! Meld je vandaag nog aan voor Zip your Lip, zodat wij samen kinderen van de honger af kunnen helpen. 

Vecht jij ook mee tegen honger?