Hello, goodbye Zip

13 januari 2017 12:00

Januari is voor Zip your Lip altijd een tijd van komen en gaan. Het eerste halfjaar van dit seizoen zit erop en dat betekent dat de Zip-stagiaires met pijn in hun hart weggaan. Maar we mogen dan gelukkig weer een paar hele leuke nieuwe stagiaires verwelkomen!

Een onvergetelijke tijd

Maud (19), Zip-stagiaire: “Tijdens mijn stage heb ik enorm genoten van alle jongeren. Wat zijn jullie enthousiast! Het is mooi om te zien dat jullie net zo hard vechten tegen honger als wij. Het was voor ons een tijd om nooit te vergeten.”

Kirsten (22), Zip-stagiaire: “Ik zie nu hoe heftig honger is en hoe belangrijk het is dat kinderen een gezonde toekomst krijgen! Wat ben ik dankbaar dat ik door Zip your Lip hier een steentje aan bij mocht dragen. Zip your Lip is een te gekke actie met een heel belangrijk einddoel. Ik hoop dat jullie inzien dat we samen het verschil kunnen maken!"

Welkom!

Maud en Kirsten gaan ons verlaten, maar wees niet getreurd. Wij hebben voor jullie twee toffe nieuwe stagiaires gevonden! Malissa en Melanie gaan het volgende halfjaar samen met jullie vechten tegen honger. Daarnaast hebben we ook een nieuwe Zip-coördinator, Tobias! Geef ze allemaal een hartelijk welkom. Samen gaan we er weer volop tegenaan!