Nieuwe stagiairs gezocht!

21 november 2016 16:00

Ben jij enthousiast en wil jij je graag voor het goede doel inzetten? Ben je een teamplayer en heb je een 'hands-on' mentaliteit? Heb jij communicatieskills en kan jij ons team op de afdeling Jongerencommunicatie- en marketing versterken met jouw kwaliteiten?

Dan zijn wij op zoek naar jou! De jongerencampagne van World Vision zoekt stagiairs. Tijdens de periode februari 2017 – juni 2017 waarin jij stage loopt, worden de voorbereidingen getroffen voor de landelijke Zip your Lip jongerenactie. Jij helpt op de afdeling jongerenmarketing mee aan de organisatie van deze actie.

Zip your Lip: vecht mee tegen honger

Zip your Lip is dé jongerenactie van World Vision, die we ieder jaar organiseren op meer dan 100 scholen en groepen in Nederland. Zip your Lip wil dat honger stopt en jij kan samen met ons die strijd aangaan. Door scholen en kerken te motiveren om mee te doen met Zip your Lip haal jij geld op voor onze ondervoedingsprojecten. Tijdens de actie Zip your Lip stoppen jongeren 24 uur lang met eten en halen ze zo geld op voor ondervoede jongeren.

Omschrijving werkzaamheden:

  • Zip your Lip representeren tijdens de Zip your Lip Xperiencetour en andere events op scholen door heel Nederland;
  • Bijdrage leveren aan een ludiek media-event/kick-off om de aftrap te geven voor landelijke actie;
  • Testen marketingcommunicatie-materialen bij jongeren;
  • Mede-begeleiden van een direct mail en telemarketingactie;
  • Uitwerken PR en free publicity op televisie, internet en geschreven media voor het Zip your Lip campagnejaar (je schrijft persberichten, webteksten e.d.);
  • Zorgdragen voor een goede communicatie (via diverse kanalen) en relatie behouden met de deelnemende scholen en jeugdgroepen;
  • Vragen beantwoorden van deelnemers en verwerking van nieuwe deelnemers.

Meer informatie en/of solliciteren?

Lijkt het jouw gaaf om bij ons aan de slag te gaan en/of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Margreeth Bronsema via margreeth_bronsema@worldvision.nl of 033-4643440.