Het Celeanum vecht mee!

18 november 2016 14:00

Zippen, een Xperiencetour én een glow in the dark volleybaltoernooi. En dat allemaal op één dag! Vorige week donderdag heeft het Gymnasium Celeanum hun actiedag gehad. Ben je benieuwd hoe het was? Lees dan snel verder!

Actiedag

In de ochtend aten de Zippers hun laatste boterham. Overdag volgden ze gewoon hun lessen. In de avond werd het pas écht leuk! Vanaf vijf uur ’s avonds waren wij er met onze Xperiencetour. Daarna hadden de leerlingen een glow-in-the-dark volleybaltoernooi en een feest georganiseerd. Natuurlijk mochten ze ook één nachtje op school slapen! Maar of ze ook echt gingen slapen, is de vraag…

Super opbrengst

Het Celeanum heeft samen €1.745,85 opgehaald. Wij zijn super trots op alle Zippers die met ons gevochten hebben tegen honger! Dankzij hun hulp kunnen wij kinderen in Angola, Zimbabwe en Lesotho helpen.

Vecht ook mee tegen honger

Wil jij ook zo’n te gekke actiedag organiseren voor jouw school of kerk? Waar wacht je dan nog op?! Meld je vandaag nog aan voor Zip your Lip, zodat wij samen kinderen van de honger af kunnen helpen.