Erfgooiers College vecht mee tegen honger!

07 oktober 2016 15:57

De eerste actiedag van dit jaar was een groot succes! Het Erfgooiers College heeft met hun actiedag maar liefst €21.982,27 opgehaald. Wat een ontzettend mooi bedrag en wat een fantastische dag hebben zij er van gemaakt! De hele dag hebben zij allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Zelfs ’s nachts ging het programma door.

Overdag hadden de klassen een ruilspel, markt, sponsorloop of sponsorzwemmen en allerlei soorten workshops. Leerlingen die samen €50,- hadden opgehaald, mochten één docent op de docentensurvivalbaan sturen. Hoe leuk is dat?!

De dag werd afgesloten met een Zip your Lip afterparty. Na een avond gefeest te hebben, konden de leerlingen die bleven slapen uitrusten tijdens een filmmarathon. Als je €50,- ophaalde, dan mocht je een nachtje blijven slapen op school.

Wij zijn ontzettend trots op alle leerlingen van het Erfgooiers College! Wil je zelf ook zo’n toffe actiedag bij jou op school of met jouw kerk? Stuur dan een mailtje naar info@zipyourlip.nl en organiseer er zelf ook één!