Update Coronavirus

17 maart 2020 13:19


Afgelopen maandagavond heeft Mark Rutte het hele land toegesproken. We moeten er vanuit gaan dat het merendeel van Nederland met het coronavirus te maken krijgt. Dit heeft effect op ons allemaal. Zo ook op alle georganiseerde Zip your Lip-acties. De gezondheid van de jongeren staat bij ons altijd voorop en daarom raden wij aan om tot 6 april geen actiedagen te houden. We hopen dat de voorbereidingen die getroffen zijn ‘bewaard’ kunnen blijven en over een paar maanden weer ingezet kunnen worden. Als over een aantal weken ons leven minder wordt beheerst door het Coronavirus, kunnen jongeren vast wel wat afleiding gebruiken en kunnen hopelijk de actiedagen weer hervat worden.

24 maart 2020 UPDATE:

Wij hebben ook nog geen informatie over wat er na 1 juni zal gaan gebeuren. Dit blijft onzeker, en ons advies is afhankelijk van de situatie en het advies van deskundigen. Via dit medium kunt u op de hoogte blijven. Zodra we meer weten kunt u dat hier lezen.

Het Zip your Lip-team is gewoon aan het werk (vanuit huis). Aanvragen voor nieuwe acties en Xperiencetours worden gewoon in behandeling genomen. Juist nu tijd om voorbereidingen te treffen voor een actiedag? Bekijk dan hier onze materialen.

 --------------------------------------------------------------------

 

Ben jij tiener en zou je eigenlijk gaan zippen?

Je kunt natuurlijk sowieso sponsors blijven werven. En misschien heb je wel zin om je actiepagina een beetje op te pimpen met foto’s/filmpjes?! Of…. ga thuis een challenge aan! We adviseren niet om 24 uur te vasten in verband met je gezondheid, maar je kunt natuurlijk wel proberen om bijvoorbeeld 24 uur zonder telefoon te doen – ook een flinke uitdaging toch?

Meld hier je eigen challenge aan!


Tips tegen verveling: