Geslaagde kick-off en actiedag op de GSR Rotterdam!

09 november 2018 13:47
Moe maar voldaan hebben de leerlingen van de GSR Rotterdam hun actiedag vanochtend om 9 uur afgesloten met een ontbijt. Er is inmiddels een bedrag van €34.407 opgehaald! Er kan nog tot maandagochtend gesponsord worden.
 
Tijdens de actiedag waren er verschillende activiteiten georganiseerd. Ruby Prophet van House of Talent lanceerde het nieuwe Zip-seizoen met haar muzikale optreden tijdens de pauze. Tijdens het avondprogramma konden de leerlingen films kijken, muziekinstrumenten spelen en lasergamen in de gymzaal.
 
“Ik vind het tof om te zien hoe enthousiast alle deelnemers zijn. De ene leerling haalt €20,- op en de ander €300,- en zo dragen we allemaal bij aan hetzelfde doel. De directie heeft ons veel vrijheid gegeven in de organisatie en zo hebben we een mooi programma in elkaar gezet. Het was een geslaagde actiedag.”
(Laurens van der Tang, voorzitter van de leerlingen-organisatie IO For You.)
 
Tijdens het optreden van Ruby Prophet in de lunchpauze werd er enthousiast meegedaan door de leerlingen. Het AD Rotterdam heeft een videoverslag gemaakt van de geslaagde actiedag.
 

Dank aan alle zippers van de GSR Rotterdam!