Het Zip seizoen is begonnen!

17 september 2018 15:15

Het nieuwe schooljaar is gestart en dat betekent dat er weer gezipt mag worden! Het benaderen van de scholen is in volle gang. En de eerste scholen hebben zich al aangemeld!

Eén van die scholen is het GSR uit Rotterdam, die vorig jaar meer dan €46.000, - voor de kinderen in Angola, Lesotho en Zimbabwe binnenhaalde! Ook doet het Gymnasium Celeanum uit Zwolle weer mee. Zij deden voor het laatst mee in 2016. En we zijn heel blij dat ze dit jaar weer mee doen.  

Naast de Zip your Lip acties gaan we ook starten met de Xperiencetour op diverse scholen. Het komende jaar reizen we het hele land door. Misschien zie je ons binnenkort wel op jouw school?

Tot slot staat er nog een leuke activiteit op de agenda. Het kick-off event vindt dit jaar plaats in Rotterdam. Tijdens het event komt er een artiest en we gaan live-streamen. Hoe tof is dat! Zo kan iedereen online meekijken. Met het kick-off event openen we officieel het nieuwe Zip jaar. Bekijk hieronder de after-movie van de kick-off in 2015:

Wil jij ook mee doen in de strijd tegen honger of wil je meer weten over de actie van Zip your Lip? Stuur dan een bericht naar zipyourlip@worldvision.nl. Of wil je meer weten over de actie klik dan hier.