EO-Jongerendag 2018. Bijna!

22 mei 2018 16:18

Nog maar een paar dagen wachten! Wij krijgen al gezonde spanningen en natuurlijk super veel zin om op dit gave evenement te staan. Er staat weer ontzettend veel moois op ons én jullie te wachten.

Zip your Lip vraagt jullie dit jaar om een keuze te maken. Een hele belangrijke keuze. Eentje die wij als organisatie vaak moeten maken, maar eigenlijk niet willen maken en met jullie hulp ook niet hoeven. Wij vragen om jullie hulp, een beslissing die gaat om overleven en de toekomst. Op de EO-Jongerendag worden wij allemaal geïnspireerd. Het thema ‘Walk on water’ staat voor geloof in jezelf en God. Wij geloven in de liefde van God voor alle kinderen en de verhalen die zij met zich meedragen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Wij willen kinderen in Lesotho, Angola en Zimbabwe een hoopvolle toekomst geven. Jij toch ook? Samen kunnen wij dit waarmaken.

Het wordt prachtig weer aankomende zaterdag, 26 mei! Aarzel vooral niet om bij onze stand langs te komen om ook even af te koelen. Wij zijn goed te herkennen aan de oranje kleuren en de enthousiaste gezichten! Tot aankomende zaterdag.