Terugblik Huis van Belle 2018

17 april 2018 11:40

Het is alweer ruim een week geleden dat het Zip team op de Huis van Belle dag stond. Wat een perfecte dag voor zo’n mooi evenement! Heerlijke temperatuur, lekker zonnetje en als toevoeging een ijscokar buiten!

Om 7:00 waren wij aanwezig om onze attractie op te bouwen. Grote doeken, verf, kwasten en nog meer attributen om jullie creativiteit naar voren te laten komen. Het was een hele vroege morgen maar wel met veel energie voor de dag. Jullie werden hartelijk ontvangen om de dag gezamenlijk te beginnen. Van alle hoeken kwam inspiratie vandaan en wij hopen dat jullie dat allemaal hebben meegenomen. Ook bij onze stand, in het handvaardigheidslokaal. Het was leuk om te zien hoe enthousiast jullie met de verf aan de gang gingen en wat voor creatieve werkjes eruit zijn gekomen. Een aantal van jullie namen de doeken mee naar huis en een aantal hebben wij hier zelfs op kantoor liggen! Zie ze hier! We vinden het heel mooi om jullie talenten te ontdekken en dat wensen wij ook voor de kinderen in Afrika. Jij toch ook?

Er is gedanst, gezongen, geschilderd en geknutseld. Nagels zijn weer netjes gelakt, nieuwe contacten zijn gemaakt en we hebben gebeden. Voor al het moois wat ons toekomt. Op deze girls only dag hebben we veel roze gezien en echt genoten! 

Een aantal meiden hebben zich al opgegeven om te gaan Zippen. Super cool! Was jij nou ook op de Huis van Belle dag en wil je je ook graag inzetten voor de kinderen in Lesotho, Angola en Zimbabwe? Dat kan nog steeds! Via deze link kan je je aanmelden om het Belle team te versterken of een donatie te doen. Alle kinderen moeten de mogelijkheid hebben om tot bloei te komen en wij hopen dat samen met jullie te bereiken. Heel gaaf dat jullie er waren en bedankt voor de gezelligheid.