Huis van belle dag 2018!

22 maart 2018 14:59

Zaterdag 7 april is het zover. Huis van Belle dag 2018! Zip your lip is ook dit jaar weer aanwezig, maar nu niet met een zangworkshop. Wij willen samen met jullie duiken in het thema van dit jaar, namelijk Real life. Een ontzettend mooi thema.

Ook wij van Zip your Lip zijn druk bezig met onze sociale media. Alles om jullie up to date te houden over wat er allemaal speelt binnen onze organisatie. Foto's en filmpjes op Instagram van de scholen en jeugdgroepen die wij bezoeken met onze Xperiencetours en mooie verhalen over projecten in Zimbabwe, Lesotho en Angola. Of Facebook berichten met polls, motiverende quotes of een mededeling. Allebei zijn het handige tools om in contact te staan met jullie. Maar ondanks dat het erg handig is, vinden wij het ook leuk om jullie persoonlijk te inspireren en te vertellen over Zip your Lip. Dat is ook wat wij gaan doen op de Huis van Belle dag. Jullie inspireren en in het thema duiken. Even geen online wereld, maar gezellig met elkaar zijn en onze creativiteit uiten. In het handvaardigheidslokaal waar wij te vinden zijn binnen de Christelijke Hogeschool Ede, mag jij jouw gedachtes en verbeeldingen over het onderwerp Afrika (en Zip your Lip) komen delen. Dit allemaal op een ouderwetse, creatieve manier.

Voor degene die Huis van Belle niet bekend in de oren klinkt, dit is een stichting die meiden wil empoweren en een veilige plek willen bieden om zichzelf en God tegen te komen. Huis van Belle heeft een eigen magazine en online community waar tienermeiden alles kunnen vinden over geloof, liefde, zelfbeeld en nog veel meer.

 Aanmelden voor de Huis van Belle kan via deze link: Aanmeldformulier