2018 begint al goed!

31 januari 2018 13:25

Het jaar is nog maar net begonnen en we hebben nu al ontzettend veel enthousiaste scholen, kerken en groepen die gaan vechten tegen honger met Zip your Lip. Wat een gaaf vooruitzicht op het komende jaar!

Nog steeds gaan er veel te veel mensen met honger naar bed, 1 op de 8 zelfs. Kan jij dat voorstellen? Deze scholen en groepen gaan het meemaken door 24 uur niet te eten en zo een hongergevoel te ervaren. Voordat zij gaan strijden op de actiedag, komen wij met het Zip team langs voor de Xperiencetour waar je voor even wordt meegenomen naar Afrika. Doormiddel van bijzondere verhalen, filmpjes, foto’s en spellen maak jij kennis met de gevolgen van honger. Zeker weten dat jij hierna extra hard gaat vechten om honger in Afrika te bestrijden.

Deze gave Xperiencetour geven we maar liefst 30 keer per jaar en ze vliegen er nu al doorheen. Dus vind jij het ook leuk om samen met jouw school of jeugdgroep voorafgaand van de actiedag geïnspireerd te worden? Stuur dan een mailtje naar zipyourlip@worldvision.nl en geef je op! Wij vinden het super leuk om bij jullie langs te komen.

Hopelijk tot snel!