Comenius haalt € 8.442,- op

26 mei 2017 11:57

Woensdag 24 mei 2017 waren wij aanwezig op de actiedag van het Comenius College in Hilversum om te kijken hoe hun actiedag eruitziet. Vanaf 8 uur 's morgens waren ze al bezig met Zippen. 24 uur niet eten; het lijkt makkelijker dan dat het is. 

De jongeren van het Comenius College mochten sporten en spellen spelen en met het geweldige weer vermaakten ze zich prima. Na de sporten en spellen was het tijd om alle bedden neer te leggen in de grote sportzaal. En daarna was het natuurlijk tijd om de wedstrijd Ajax - Manchester met meer dan 80 jongeren te kijken in de aula. De aula moest snel van examenopstelling worden omgetoverd naar voetbalkantine; maar daar was iedereen blij mee. Helaas voor de fans op de school verloor Ajax, maar gelukkig mocht de uitslag de pret niet bederven. 

Het was een mooie actiedag en super leuk om erbij te zijn. Heel erg bedankt voor het geweldige bedrag dat jullie hebben opgehaald. In het speciaal noemen we Indy Hammink die een bedrag van € 583,- euro heeft opgehaald en daarmee in de top 10 komt met de hoogst opgehaalde bedragen. 

Allemaal heel erg bedankt!