Streefbedrag behaald

World Vision team gaat Zippen

Opgehaald

13.214
132% bereikt van het totaalbedrag € 10.000

Het World Vision-team gaat dit jaar weer zippen! Medewerkers, vrijwilligers, ambassadeurs, enthousiastelingen: iedereen mag meedoen! We starten op 12 oktober en eindigen de actie op 13 oktober met een gezamenlijke lunch.

Meld je aan door op 'Ik doe mee!' te klikken.

PS. De wisselbeker staat nu op naam van Jacqueline Niezink. Degene met de hoogste opbrengst wint de beker voor dit jaar!

Betrek zoveel mogelijk mensen bij jouw actie! En dat kan heel eenvoudig online.

Voorbeeldtekst voor WhatsApp:

Hey hoi! Ik ga op 12 oktober meedoen met Zip your Lip! Dat betekent dat ik 24 uur niet ga eten! Best pittig als ik eerlijk ben. Maar één dag afzien valt in het niet bij wat ondervoede kinderen in Angola elke dag doorstaan. Daar ga ik wat aan doen! Helpen jullie mee? Sponsor mij dan via [link actiepagina].

Wil je snel en eenvoudig een selectie van contacten een bericht sturen? Lees hier hoe dat kan.

Voorbeeldtekst voor Facebook:

Ik ga meedoen met Zip your Lip! 24 uur niet eten om ondervoede kinderen in Angola te helpen. Door steeds meer periodes van droogte kunnen boeren de laatste jaren moeilijk voldoende opbrengst ophalen. En dat heeft effect op iedereen. 85% van de kinderen heeft niet genoeg eten, drinken of onderdak en daar ga ik wat aan doen! Jij ook? Sponsor mij [link actiepagina]

Download hier een afbeelding voor bij je facebookbericht

Lees hier meer over waar de opbrengst naar toe gaat.