Normal 580d576610dd4dc4fe08d0a6379cd623b69946f4

World Vision team gaat Zippen

Opgehaald

0
0% bereikt van het totaalbedrag € 16.826

Het World Vision-team gaat dit jaar weer zippen! Medewerkers, vrijwilligers, ambassadeurs, enthousiastelingen: iedereen mag meedoen! We starten op [ntb] en eindigen de actie op  [ntb] met een gezamenlijke lunch.

Meld je aan door op 'Ik doe mee!' te klikken.

PS. De wisselbeker staat nu op naam van Jacqueline Niezink. Degene met de hoogste opbrengst wint de beker voor dit jaar!

Betrek zoveel mogelijk mensen bij jouw actie! En dat kan heel eenvoudig online.

Voorbeeldtekst om jouw actie te delen via WhatsApp:

Hey hoi! Ik ga op 12 oktober meedoen met Zip your Lip! Dat betekent dat ik 24 uur niet ga eten! Best pittig als ik eerlijk ben. Maar één dag afzien valt in het niet bij wat ondervoede kinderen in Angola elke dag doorstaan. Daar ga ik wat aan doen! Helpen jullie mee? Sponsor mij dan via [link actiepagina].

Voorbeeldtekst om sponsors te werven via Facebook:

Ik ga meedoen met Zip your Lip! 24 uur niet eten om ondervoede kinderen in Angola te helpen. Door steeds meer periodes van droogte kunnen boeren de laatste jaren moeilijk voldoende opbrengst ophalen. En dat heeft effect op iedereen. 85% van de kinderen heeft niet genoeg eten, drinken of onderdak en daar ga ik wat aan doen! Jij ook? Sponsor mij [link actiepagina]