Normal cf0df159944d125165f469886515a8d5d15f2ebf

Corona noodhulp

Duizenden jongeren kunnen niet in actie komen

 

Normaal gesproken is Pasen dé periode dat duizenden jongeren op hun school of in hun jeugdgroep meedoen met Zip your Lip. Door 24 uur niet te eten voeren ze actie voor kwetsbare kinderen in een ontwikkelingsland zoals Afghanistan. Maar niets is nu normaal en alle geplande Zip your Lip-acties zijn geannuleerd.

Heel vervelend voor de jongeren, maar nog erger voor de kinderen in Afghanistan. Want juist nu hebben zij onze hulp harder nodig dan ooit. Deze kinderen leven in een van de meest kwetsbare landen ter wereld, waar de gezondheidszorg niet goed op orde is.

Omdat we deze kinderen niet in de steek willen laten, vragen we uw hulp! Wilt u meehelpen om kinderen in Afghanistan te beschermen tegen corona? We delen zeep uit, geven voorlichting over het voorkomen van het virus, we versterken de gezondheidszorg en trainen hulpverleners. Daarnaast helpen we kinderen met thuisonderwijs.Onze collega’s ter plekke kunnen dit allemaal doen, dankzij donaties van mensen zoals u. Mogen kwetsbare kinderen op uw hulp rekenen?

 

Wat World Vision doet om te helpen


We voelen allemaal de impact van de beperkingen op ons dagelijks leven nu het coronavirus (COVID-19) zich over de hele wereld verspreidt. World Vision blijft midden in deze crisis kwetsbare kinderen, gezinnen en gemeenschappen helpen om hen te beschermen tegen het virus.

Nu er zo snel zoveel gebeurt over de hele wereld, kan het moeilijk zijn om te weten hoe je een verschil kunt maken. Door de aanpak van World Vision op de COVID-19 pandemie te ondersteunen, kunt u helpen de gezondheidszorg te versterken en kinderen en hun gezinnen te ondersteunen door zaken als levensreddende benodigdheden, beschermingsmiddelen en meer te bieden.

 

Lees hier meer over onze aanpak in de strijd tegen het coronavirus