Klaar!!!

20 augustus 2022 23:49

Weer een kort bericht, want weer wil ik om half twaalf iets anders doen dan een berichtje schrijven op deze blog. Inmiddels ben ik er wel van overtuigd dat ik het niet voor helemaal niemand doe ;) maar toch!

Vandaag was een ontzettend relaxte dag. Na een lange nacht hobbelde ik om een uur of half negen uit bed, trap af en naar beneden voor iets van ontbijt. Na een (helaas behoorlijk vies) kopje koffie (waar ik helaas veel teveel tijd voor nodig had gehad) konden we dan vertrekken. We= mijn moeder en ik, want voor de laatste etappe was dat handiger. En ach, ik was al helemaal uitgepraat tegen mijn vader ;) haha. 

Er is niet veel spannends over de reis te vertellen, behalve dat het weer heeeerlijk weer was (!!!), met een aardig windje tegen. Maar ook met het inmiddels bekende mooie blauwe water, en met de witte zeilbootjes die er tegenaf staken. We gingen de fietsbrug weer over die ik twee dagen daarvoor van de andere kant had gezien. En toen was ik... Niet veel later... vóór mijn middag slapen, om een uur of één, weer thuis! Waar niet heel veel veranderd was, behalve dat de tuin er met de komst van vier tuinstoelen anders uit zag. Maar dat is een verhaal voor een andere keer, want DIT verhaal is bij deze afgelopen!

Rest mij te zeggen, dat IK een heerlijke tocht heb gehad, die in alle opzichten precies goed ging. Ik voel me zo rijk. Ik hoop van harte dat het geld dat is opgehaald, naar de juiste plekken gaat waar mensen zich totaal niet rijk voelen. Waar mensen niet de luxe hebben om even in de tas te grijpen voor een koekje als de maag knort, of reikhalzend uit te zien naar dat bed straks. Aan jullie in ieder geval HARTELIJK dank dat jullie ook je steentje zo hebben bijgedragen aan dáár. Geweldig!