Normal 805bac00dedc5c8fb39c5324f0713aba9a2d3dfc

Op water en brood in de strijd tegen honger

Sharon Hollander

( Lid van team: Fondsenwerving & Communicatie )

Opgehaald

558
111% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Qr

Het is weer zover: met alle collega's van World Vision 24 uur niet eten voor kinderen in Angola. In dit land is een groot deel van de kinderen ondervoed. Doordat oogsten mislukken door aanhoudende droogte, krijgen veel kinderen té weinig eten binnen. 38% van de kinderen onder de 5 jaar heeft hierdoor zelfs een ernstige groeiachterstand opgelopen.

Dit jaar is het voor mij niet zo handig om niet te eten. Maar ik wil ook niet níks doen. En daarom eet ik 24 uur lang zo sober mogelijk: droog brood, droge rijst met groente, simpele havermout, en niks anders dan water als drinken. Zo hoop ik toch mijn steentje bij te kunnen dragen. Wil jij ook iets doen? Ik zou het superleuk vinden als je dan iets wilt bijdragen voor deze kinderen in Angola!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.