Deze actie is het meer dan waard!

Dit is de actie van Sharon Hollander
van totaal € 1.000 (102%)
Actie is afgesloten

1,6 miljoen kinderen in Afghanistan zijn ernstig ondervoed. Velen van hen overleven dit niet. Anderen zullen hier nog de rest van hun leven de gevolgen van ondervinden. Deze kinderen lijden vaak onder een groeiachterstand, een beperkt leervermogen en hebben een kleiner hart met minder capaciteit. 

Geen kind zou op deze manier moeten lijden. Zeker niet als wij er iets aan kunnen doen. En daarom kom ik hiervoor in actie. Door 24 uur niet te eten. Wil jij ook iets doen? Dat kan! Sponsor me nu, en jij draagt bij aan de bestrijding van ondervoeding in Afghanistan! Een toffe manier om je geld te besteden, toch? :)

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.