Ik ga 24 uur niet eten!

Marco van der Graaf

Opgehaald

541
108% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Qr

Ik ga meedoen aan Zip your Lip. De jongerenactie van World Vision, waar ik werk. Dat betekent dat ik 24 uur niet ga eten om geld op te halen voor kwetsbare kinderen. Ik vind het belangrijk om mee te doen omdat ik het niet vind kunnen dat andere kinderen honger hebben. Wil jij mij sponsoren zodat we samen honger in de wereld kunnen stoppen? Samen kunnen we honger verslaan!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.


Bekijk alle

Hierbij de kans om even uit de thuiswerk bubbel te stappen en concreet iets te doen met mij voor kinderen in Angola

12-10-2020 | 13:01 Uur
Net begonnen aan een nieuwe werkweek vanaf huis? Of zie je ook een beetje op tegen de zoveelste ‘persconferentie’ en aankondiging van maatregelen? Laat mij je de kans geven op een ander perspectief voor deze week. Ik neem je mee naar Angola In het zuiden van Angola, in de provincie Huíla, leven mensen voornamelijk van landbouw en veeteelt. Door steeds meer periodes van droogte kunnen boeren de laatste jaren moeilijk voldoende opbrengsten ophalen. En dat heeft effect op iedereen. Bij 85% van de kinderen in Huíla zijn meerdere basisbehoeftes niet vervuld*. Dat betekent dat: 8 OP DE 10 KINDEREN HEBBEN GEEN ETEN, DRINKEN OF ONDERDAK Dit probleem is niet zo maar op te lossen. Het is belangrijk om verschillende problemen aan te pakken. DAAROM DOEN WE HET VOLGENDE: Kinderen worden gemonitord op ondervoeding, zodat ze op tijd noodvoeding krijgen Ouders krijgen training over gezonde voeding en goede hygiëne om ondervoeding van kinderen te verminderen. We leggen systemen voor de drinkwatervoorziening en landbouwirrigatie aan of verbeteren de bestaande Boeren krijgen training om de grond en waterbronnen goed te beheren We verbeteren de inkomsten van families door onder andere coöperatieve spaargroepen Boeren krijgen toegang tot actuele (mobiele) data waardoor ze beter weten wat ze beste kunnen planten en wanneer. En ook wanneer ze het beste kunnen irrigeren en oogsten. Vanaf 13.00 uur vandaag ga ik 24 uur vasten voor kinderen in Angola. Jij kan me sponsoren en daarmee geef je concreet voor kinderen in Angola. Wil je daar meer over weten? Check dit:  https://zipyourlip.worldvision.nl/hier-gaat-jouw-opbrengst-naartoe Mijn streefbedrag is dit jaar Euro 500 en de sponsors helpen me al aardig op weg. Doe je ook mee? Om me te sponsoren: https://tinyurl.com/ya3emdtd