Normal 938e26a80ba21e95a3799cf89f8b230b938ef7af

24 uur niet eten. Waarom? Omdat honger echt niet oké is!

Katinka Oorsprong

Opgehaald

695
115% bereikt van mijn streefbedrag € 600
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Lieve familie, vrienden en al wie dit leest,

Vanaf vanavond 18.00 uur tot dinsdag 18.00 uur zal ik vrijwillig 24 uur niet eten. Waarom?

Omdat onze klimaatveranderingen desastreuze gevolgen hebben waarvan juist kwetsbare kinderen de dupe worden. 

Omdat Zip Your Lip (www.zipyourlip.nl) een toffe actie is om jezelf bewust te worden van wat honger werkelijk is en hoe het voelt om daar dagelijks mee te moeten leven. Dat wil ik dus wel eens zelf wil ervaren, ondervinden en vooral voelen!

Omdat honger echt niet oké is in de welvarende wereld waar wij dagelijks zwemmen in een veelheid van keuzes, terwijl er op dit moment kinderen zijn die al 2 dagen niets te eten hebben gehad. Laat staan de keuze hadden uit hoeveel boterhammen en welk beleg die maaltijd bestond....

Een echte oplossing, die heb ik niet maar: Met elke €25 die ik ophaal met mijn Zip Your Lip-actie kan hulporganisatie World Vision een ondervoed kind opvangen en via een speciaal voedingsprogramma herstellen en op krachten helpen.

Ik wil met jullie hulp € 600 ophalen en daarmee 24 kinderen helpen in 24 uur!

Sponsor mij om die 24 uur vol te houden! 't Kost je hooguit een paar dagen je capucino op 't station. Maar het levert mij de motivatie (en de euro's) om mijn actie zinvol te maken!

En het allerbelangrijkst: de kids in o.a. Zimbabwe, Angola en Lesotho die World Vision ermee wil helpen de kans om te overleven!!

Vast een hele dikke zoen voor jouw hulp.
Katinka

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.