Normal 03b1a233f9bd0f0ac21c5cfce15b3251da49a08b

Een pan vol eten voor jou en een halfjaar voedsel voor een familie!

Gonnie de Vries

( Lid van team: International Programmes & Grants )

Opgehaald

1.108
147% bereikt van mijn streefbedrag € 750
Qr

Ik ga meedoen aan Zip your Lip. De jongerenactie van World Vision, waar ik werk. Naast dat ik van 12 op 13 Oktober 24uur wil gaan vasten, wil ik het combineren met mijn kookhobby en mijn wens om voedselverspilling tegen te gaan. Daarom de volgende uitdaging: lever in de maand November eten in wat nooit opkomt, wat bijna overdatum is of waar je je eigenlijk geen raad mee weet, dan verander ik het in een maaltijd. Voor een tweepersoonsmaaltijd wil ik je vragen dit te combineren met een donatie van (minimaal) €21*, zodat er een hele familie een week van te eten krijgt. Voor een maaltijd van een groep met 4-6 eters, vraag ik je dit te combineren met een donatie van €40, zodat een gezin een zadenpakket voor voedsel voor maar liefst een halfjaar kan krijgen! Meer mag natuurlijk altijd, en gewoon sponsoren ook!

*Voor een single huishouden kan ik overwegen tegen een donatie van €21 mijn eigen etensreserves in te zetten en dit samen op te eten. Hangt wel een beetje af van mijn tijdsplanning die tijd. Overleg dit even met mij! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.