Elke 10 seconde sterft er een kind aan ondervoeding. Strijd jij mee?!

Dit is de actie van Gersom Westerkamp
van totaal € 1.000 (144%)
Actie is afgesloten

Ondervoeding is nog steeds 1 van de grootste doodsoorzaken in de wereld. Dit is een oplosbaar probleem. Ik wil hier wat aan doen. Jij toch ook?

Wat gaaf dat zoveel duizenden jongeren in Nederland zien dat ze verschil kunnen maken in de levens van kinderenen in Afghanistan! Als gastles spreker op scholen en kerken motiveer ik jongeren om 24 uur hun eten te laten staan en zo te ervaren wat het is om honger te hebben en sponsors te werven voor ernstig ondervoede kinderen (1 op de 3) in Afghanistan. Uiteraard kan ik dan niet achterblijven en laat ik ook 24 uur mijn eten staan. Sponsor jij mee? En maak een blijvend verschil in de levens van de allerarmsten in Afghanistan. 

Wil je weten op welke manieren we deze kinderen verder helpen naar zelfstandigheid? Neem dan hier een kijkje!

Dankjewel!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.