Helpen in Hongersnood

Evianne Duinkerken

Opgehaald

105
131% bereikt van mijn streefbedrag € 80
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Ik ben Evianne Duinkerken en zit op Het Streek bbw. Ik doe mee omdat ik deze vreselijke Hongersnood wil stoppen en dus een steentje bij wilt dragen. ik doe dit samen met mijn vriendin Rhode Hoogers. we blijven de hele dag op school en eten niks en drinken we alleen water of thee zonder suiker. dit doen we dus 24 uur lang. het geld gaat naar de hongersnood, dus houd je niet tegen! wij doen dit voor hen die in hongersnood leven! Dus doneer nu<3  alvast bedankt!

in het speciaal wil ik bedanken Ruben, Marije, Wieke en Annabel omdat hun maarliefst 45 euro hebben opgehaald voor het doel met limonade verkopen! ik ben trots op jullie! heel erg bedankt!<3

wij helpen in hongersnood!  

<3  

 

Rhode Hoogers: https://zipyourlip.worldvision.nl/actie/rhode-hoogers

 

    

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.