Normal 91bd04008f1bcb520c8b9bb7b277f0faa10f701c

Draag bij aan het oplossen van hongersnood bij kinderen.

Duncan van Dorp

Opgehaald

340
136% bereikt van mijn streefbedrag € 250
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Vanuit de school die ik volg houden wij de zip your lip actie. We willen zoveel mogelijk geld ophalen om te zorgen dat hongersnood bij kinderen verminderd wordt. Echter vind ik het best erg dat ik tien boterhammen kan eten en een flink avondmaal terwijl er behoorlijk wat hongersnood voorkomt. Daarom wil ik mij inzetten zodat ik iets kan doen voor deze kinderen en ik enigszins kan ervaren wat deze kinderen ervaren. 

Ik vind het ook best erg dat er in Nederland veel voor de dieren wordt gedaan om te zorgen dat ze de winter door komen. Veel mensen staan er niet stil bij hoeveel hongersnood er voor komt in bepaalde landen en gebieden. Daarom vind ik deze actie ook zo belangrijk! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.