Help kinderen in Afrika en doneer nu!

Annika Sünnen

Opgehaald

200
133% bereikt van mijn streefbedrag € 150
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Hallo allemaal. Ik ben Annika, ik ben 13 jaar en ik zit in de tweede klas van het gymnasium op het Comenius College in Hilversum. Zoals jullie misschien wel weten zijn er heel veel mensen die aan honger lijden. Door 24 uur niet te eten wil ik daarom geld ophalen voor die mensen. Ik heb al 1 jaar eerder meegedaan en vond het een geweldige ervaring. Ook heb ik veel geld opgehaald en veel mensen daarmee kunnen helpen. Ik hoop dat jullie mij weer kunnen helpen mijn streefbedrag te halen en daarmee veel mensen eten te geven, want met €25 kunnen we al één persoon eten geven. Doneer nu!

 

Yeeaaahh!! Dankzij jullie heb ik mijn streefbedrag gehaald!!! Ik ben echt super blij!!! Omdat het zo snel en goed gaat heb ik mijn streefbedrag daarom verhoogd. Ik wil natuurlijk zo veel mogelijk mensen helpen. Ik hoop dat ik dit streefbedrag ook zo snel haal. Dus doneer nu! 

Wow!! Ook dit streefbedrag heb ik al weer gehaald!! Met nog maar 2 dagen te gaan heb ik mijn streefbedrag daarom weer verhoogd. Ik zou nu heel graag €150 op willen halen. Want daarmee kan ik precies 6 kinderen aan eten helpen!!! Ik hoop heel erg dat het nog lukt in 2 dagen. Doneer nu ook!!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.